Brasov

EXCURSII

Orasul Brasov este printre cele mai vizitate orase ale Romaniei, un oras plin de istorie si cultura, un „must see” atat pentru romani cat si pentru straini.  Brasovul nu este numai un oras in care ai ce vizita, este un oras unde se mananca bine, unde te poti distra si cunoaste oameni primitori

CAZARE

Atat orasul Brasov cat si localitatile limitrofe: Bran sau Poiana Brasov, pentru a aminti numai doua dintre acestea, oferta turistilor multiple posibilitati de cazare, de la pensiuni de o margareta si cazare in case taranesti, pana la hoteluri de 5 stele in regim de „all inclusive”.

CIRCUITE

De ori unde ati pleca din Romania, orasul Brasov face parte din opririle obligatorii. Alaturi de Sibiu si Cluj, Brasovul adaposteste printre cele mai importante repere istorice, culturale, arheologice si culinare ale Romaniei. Va recomandam cel putin 3 zile, pentru a putea vizita orasul si imprejurimile acestuia.

DESCRIERE

Brașov este reședința și cel mai mare municipiu al județului Brașov, România. Potrivit recensământului din 2011, are o populație de 253.200 locuitori, fiind unul dintre cele mai mari orașe din țară. Cel mai complet portal dedicat orasului Brasov.

Restaurante si Pub-uri in Brasov

RESTAURANTE SI PUB-URI

Brasov reprezinta una dintre destinatiile preferate ale turistilor atunci cand doresc sa scape de agitatia si aglomeratia zilnica, dar si cand simt nevoia unei schimbari de peisaj. Oferta orasului de restaurante, pub-uri, terase si taverne, este generoasa.

ceainarie-cafeterie-anticafenea

CAFENELE SI CeAINARII

Fiind una dintre principalele localitati turistice ale tarii, orasul Brasovul, nu putea duce lipsa de o lista generoasa de cafenele si ceainarii astfel incat orice vizitator sa se simta cat mai rasfatat din acest punct de vedere.

viata-de-noapte-brasov

VIATA DE NOAPTE

O particularitate a cluburilor brasovene este faptul ca niciunul dintre cluburi nu se incadreaza in stardardele marilor orase ale Europei, insa aproape toate beneficiaza de o atmosfera intima, unde puteti veni sa dansati, sa cantati, si de ce nu, sa luati si masa alaturi de prieteni.

biserica-neagra-braov

CULTURAL

Castelul Bran, Muzeul Civilizatiei Urbane, Muzeul Etnografic, Cetatea Brasovului, Biserica Sfantul Nicolae, Biserica Neagra, Turnurile Brasovului, Casa Sfatului, Strada Sforii, Muzeu de Arta, Muzeul Judetean de Istorie, printre altele, sunt tot atatea repere si obiective culturale, reprezentative ale localitatii Brasov.

CUMPARATURI

Din punct de vedere al mall-urilor si magazinelor, orasul Brasov este, asa cum ii sade bine oricarui oras mare, o localitate plina de posibilitati. Astfel, veti gasi magazine pentru toate gusturile si pentru toate ocaziile, atat in mall-uri, cat si in micile magazine situate pe principalele sosele si bulevarde ale orasului.