Bucuresti

EXCURSII

Cu o bogata incarcatura istorica, arhitectonica si culturala, capitala Romaniei se mandreste cu cea mai bogata zestre a culturii de pe tot cuprinsul tarii. In Bucuresti se organizeaza excursii pentru a vizita atat obiectivele clasice cat si pentru nightlife.

CAZARE

Oferta de cazare a Bucurestiului este generoasa si in acelasi timp relativ ieftina, capitala Romaniei fiind printre cele mai ieftine capitale ale Europei. In continuare, va vom prezenta locatiile cu cel mai bun raport pret/calitate.

Circuite cu plecare din Bucuresti

CIRCUITE

Cum orasul Bucuresti reprezinta punctul terminus al majoritaii vizitatorilor, de aici incep si majoritatea circuitelor care se reaizeaza in Romania, indiferent ca veti merge in Moldova, Transilvania sau veti cauta alte destinatii.

Bucuresti descriere

DESCRIERE

Bucuresti, capitala Romaniei, este cunoscut atat pentru faimoasele cladiri vechi cu o arhitectura deosebita, cat si pentru intensa viata de noapte pe care o ofera atat cluburile si barurile din centrul istoric, cat si marile centre de distractie aflate la periferia orasului.

Restaurante Bucuresti

RESTAURANTE, BARURI SI PUB-URI

Din punct de vedere al gastronomiei, Bucurestiul, datorita istoriei sale, poarta deschisa intre occident si orient, poate fi considerat un oras al imbinarii gusturilor si traditiilor. Aici puteti gasi de la restaurante cu specific traditional romanesc …

ceainarie-cafeterie-anticafenea

CAFENELE SI CEAINARII

Conceptul de „anticafenea” a apărut iniţial în Rusia, fiind răspândit treptat si in alte tari, cum, ar fi: Germania, Franţa şi Italia. In România, anticafeneaua Seneca este prima si deocamdata singura anticafenea din Bucuresti. In ceea ce priveste cafenelele, oferta este generoasa si va invitam s-o descoperiti.

viata-de-noapte-brasov

VIATA DE NOAPTE

Bucurestiul este renumit pentru viata de noapte activa, pe care probabil, niciuna dintre capitalele europene nu o poate oferi la acest nivel, si cu siguranta nu la aceste costuri. Insa bucurestenii nu se distreaza numai noaptea. Cum si unde, veti descoperii in cele ce urmeaza.

Bucuresti cultural

CULTURAL

Atheneul Roman, Opera Nationala, Catedrala Patriarhala,  Biserica Stavropoleos, Palatul Parlamentului,  Muzeul  Arta al Romaniei, Muzeul Curtea Veche, Muzeul National de Istorie sau Palatul Cotroceni sunt numai cateva dintre reperele culturale ale Bucurestilor.

CUMPARATURI

Bucurestiul este un oras cu o oferta variata a mall-urilor si magazinelor, putand acoperi o paleta larga de cerinte, necesitati si gusturi. Incepand de la magazinele mici, magazinele cochete din centrul orasului si mall-urile zilnic aglomerate, cu siguranta veti putea gasi lucruri pe placul dvs..